René van de Logt

René van de Logt

Laat ik me even voorstellen:

Geboren in Amsterdam, getogen in West-Friesland, getrouwd met een Surinaamse vrouw, kortom; ik ben een West-Fries met een vleugje Amsterdamse bluf die van Surinaams eten houd!

Na mijn VWO-opleiding heb ik een HEAO-bedrijfseconomie opleiding afgerond en ben ik daarna gaan werken. Mijn werkervaringen zijn zeer divers: van hoofd-administratie van een groothandel en van een machinefabriek, marketing controller bij een internationale groente- en bloemzadenproducent tot financieel directeur BeNeLux en directeur van de interne financieringsmaatschappij bij de grootste multinational in de kledingindustrie. Kortom; ik heb best veel ervaring opgedaan binnen zowel groothandel-, retail- als productiebedrijven op het gebied van administratie, controlling, financiën en treasury. Een echte duizendpoot dus!

Vanaf 2013 ben ik als zelfstandig ondernemer actief met een eigen administratiekantoor en een mountainbikeschool.

Ik ben vrij breed geïnteresseerd en dat blijkt onder meer uit de diverse cursussen en opleidingen die ik in de loop der jaren gevolgd heb: van een cursus cafébedrijf en de Hofam controller-opleiding tot de opleiding Register Belastingadviseur, en van een Nima B-marketingcursus tot de NTFU-opleiding tot mountainbike-instructeur. Daarnaast heb ik in augustus 2022 met goed gevolg de Master-opleiding Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond, en ik hoop met deze extra vergaarde kennis de klanten van Meer dan boekhouder nog beter van dienst te kunnen zijn.

Dus indien u dit wenst, kunt u tijdens het volgen van een mountainbike clinic door mij op de hoogte gesteld worden van meest recente fiscale tips!