Jos Buijsman

Jos Buijsman

Laat ik me even voorstellen:

Ik ben geboren en getogen in het mooie West-Friesland en woon daar nu nog steeds met mijn vrouw en 2 kids. De rust en ruimte en de nuchtere no-nonsense mentaliteit van de West-Friezen – niet lullen maar poetsen- spreken mij bijzonder aan.

Na mijn middelbare school in Hoorn en de HEAO-BE in Alkmaar heb ik ruim 11 jaar gewerkt voor accountantskantoor Moret & Limperg (nu genaamd EY) in Amsterdam. Daar heb ik mijn opleiding voor Register Accountant afgerond en een groot aantal bedrijven gecontroleerd en geadviseerd. De meeste voldoening kreeg ik van de advisering aan MKB-ondernemers (zowel in de dienstverlening, handel als productie) omdat mijn adviezen de ondernemer echt verder konden helpen.

Omdat ik meer wilde dan alleen controleren en adviseren, ben ik overgestapt naar de bancaire sector. Daar heb ik verschillende financiële functies ingevuld, waaronder controller en financieel directeur. Na een reorganisatie heb ik de tijd genomen om na te denken over mijn volgende uitdaging.

Door gesprekken met René en Joost is mijn enthousiasme voor het adviseren van ondernemers weer aangewakkerd en ga ik met veel plezier de uitdaging van ‘Meer dan boekhouder’ aan! Met mijn opleiding als Register Accountant en brede ervaring in de accountancy en financiële sector wil ik ondernemers graag helpen en (financieel) ontzorgen.